söndag 15 mars 2009

Gheekus och Pixla Gästbloggar


Pixla Monocrom och Gheekus Bhytus

har anmält sig som ofrivilliga till att gästblogga.Gheekus Bhytus är en föredetta politiskt aktiv Pirat Partist. Men hoppade av när han fick reda på att det inte fanns något riktigt pirat skepp.Efter det att Gheekus gjorde slut med sin gamla "flickvän" FRK .jpeg Så tog det inte lång stund förrns han fick tag i Pixla Monocrom som är Gheekus nya flickvän. Vi är förståss glada för hans skull och det är med glädje vi konstaterar att hon är i 3D och inte bara "framsida och baksida" som FRK .Jpeg var. Mer presentation än så kan inte behövas

Gheekus och Pixla summerar veckan.
Gheekus berättar att utvecklingen pressas fram i Ryssland. Då det kommer bli dyrt att dricka på gator och i parker. Att de äntligen kommer få börja dricka ur flaskor och glas är en positiv utveckling tycker Gheekus.

Pixla berättar att hon är glad.
över Gheekus beslut att lämna politiken.För där händer de mest märkliga saker. Tydligen har Jens Sundström tagit en handtralla och sr.se rapporterar att han visst "satsat på regeringen". Gp.se Berättar att Östros blivit sur och gått i attack mot regeringen. Kanske är det avundsjuka för att ingen "satsat" på honom? Han verkar då inte riktigt klok han tydligen uttalats sig till svd.se och velat ha iaf. "Östros: En bonusfest" Och för att få ett slut på det här så vill Svenskt Näringsliv vill göra löntagare maktlösa enl ab.se. AMF backade därifrån.

Nekromantix - Horny In A Hearse


Gheekus vill gratulera Piratpartiets lycka
över att inte ha något piratskepp.För tydligen har det varit vågor och en razzia på sjön. Där olagliga nät med drag handlats med och 450 personer har avslöjats med att ha köpt nät eller drag. Vlt.se visar att inte heller internet abbonenter går säkra längre då pundarna gör razzior mot dem. Tyvärr förvirrar newsdesks artikel lite hur det ligger till eg. De berättar att det finns stora tillslag mot dragköpare på nätet. Det måste absolut varit bättre med ett frånslag istället för att få slut på nät handlandet. Det verkar dock som de är fiske affärens ägare på spåret.För AB.se skriver "Stern gav henne drogerna". Även påven kan vara inblandad då han ertappats i kors-drog. Sen verkar det även finnas en Misstänkt salmonella på Öland som kan ha med det här att göra.

Att regeringen gillar att åka båt har vi förstått sen tidigare.
Men att regeringen tog med sig toaletterna ut på sjön och slängde dom. Var så klart nytt. Men sveriges radio är dom på spåren och ställer krav som
Toalettavfall ska bort från våra sjöar” Gheekus och Pixla kan bara hålla med. Så det är bra att det kommer bli en Statlig utredning om nöjesbåtars toaletter. För det räcker med den nedskräpningen av våra sjöar som Opec jåller på med som sänker oljeprognoser.

Daft Punk - Technologic


Veckans:No shit Sherlock
Går till Finlands upptäckt att Kärnkraft är dyrare än vindkraft. Men hallå vind är gratis ffs Finland. Som det inte är nog med FRA lagar och Ipred lagar. Så dammas även de gamla byråerna av. Idg.se berättar att efter IB affärer som vi trodde skulle vara den sista byrån. Så kommer vi nu får både hem och reklam fotograferad. "Bildbyrå för både hem och reklam".

Att resebyråernas kamp om kunderna
nu verkar ha lett fram till rent sjuka resor som att man nu får Resa till jordens medelpunkt i 3D tom. EMD kommenterar resan: ”Det kommer gå suveränt”. Vet inte om vi blir så mycket lugnare av deras kommentar dock. Gheekus och Pixla är helt förvånade över att det gär att tävla i knappar och undrar om det är byx knappar eller skjort knappar det tävlas i? Men de gratulera vinnaren i tävlingen som DN skriver om "Knapp seger för Malena Ernman" Att jakten på skvaller nyheter om kunga huset tagit groteska former förstår man när man läser såna saker som: "Daniel debuterade på Victoriadagen" och även om de vil visa sin kärlek offentligt som exp.se rapporterar om i "Här visar Victoria och Daniel sin kärlek" så vill inte Pixla se sånt. Båda hälsar och tackar för sig.

Bloggat av mig
You get what you want but google deside it
Va fean är Gratis för nåt?
Nu suddas gränsen ut mellan kontoren
IF-THEN-ELSE Framtidsminister Lars Leijonborg
Blask Blogg om Bloggeriet
Skit sprit det är framtiden det!
Bloggar jag följer:
Ett hjärta rött, Alliansuppropet, Oscar.s, Arvid.F, Den Osynliga Patienten, Jan Rume´s Blogg, Svensson, BloggenBent Allians fritt.S Mer intressant Loke
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Update Gheekhus har sökt anställning HÄR

1 kommentar:

Kraxpelax sa...

JAG SKITER I MELODIFESTIVALEN & HÖR SEN

:o(

*heterosexuell!*