lördag 21 februari 2009

Tänk jag blev nästan Antipirat en gång

Kopia av inlägget på Hellre upplyst än nedsläckt
För att se om det reggas på twingly

Back in the days. kring (2005)
Hade vi ett löst sammansatt gäng på nätet funderingar på att gå in som medlemar i den ekonomiska föreningen "Svenska antipirat byrån" Sen välja in oss själva i deras styrelse och ge Ponte´n ett lite mer kvalificerat jobb som sanitets tekniker. Nu blev det inte så och tur var val kanske det. Men att ponten troligen är den som tjänat mest på fildelningen och han någon dag funderade ut att media industrin var där det fanns mest pengar. Allt han behövde göra var att hitta på ett sätt att dra stålar ur dom. Nåt han verkligen har lyckats med. Tänkt om man ändå blivit medlem då hade vi anställt Bikini Girls with machine guns som fått se till att det inte fildelades. The Cramps förklarar det bättre.The Cramps sångare Lux Interior är död.svd
Tyvärr har sångarn i detta hel galna band visst lämnat in 60år gammal på grund av ett medfött hjärtfel. Otroliga namn på sina låtar så som: Weekend on Mars, Naked Girl Falling Down The Stairs, Let's Get Fucked up mm. Kanske allt för nydanande för den breda publiken.

Så känns det för "leva i gratis".
Det är för nydanande för den breda publiken. Den som inte förstått vad laeva i gratis betyder ska läsa på hos Oscar.S eller hos Utvecklingsbloggen eller tom hos Zackrisson. Det finns andra saker som glöms bort bland pirater och anti pirater.Det finns en riktigt bra fördel med alla fildelnings program och det de lett fram till.

Sigue sigue sputnik - Is this the FUTURE? 1989


Fildelnings programmen där amatör geeksen
oftast börjar sin karriär i programering. Kanske med att göra en egen dc++ klient eller liknande. Den verkliga vinsten i att de börjar koda små enkla program eller plugins är att oftast får de mer smak och hamnar i andra opensource projekt. Jag tror knappast att gratis program som xbmc ett media center, opensource-antivirus eller wire-shark hade nåt dagens ljus om det inte funnits fildelnings program som inkörs port. Så kanske skulle man tacka fildelarna istället för att försöka sätta dit dom.....

Aktuella nyheter:
REPLIK | Piraterna är bakåtsträvare.svd
Med och utan tangentbord.svd
Rättegången mot The Pirate Bay dag5.DN
Åklagaren pressade de åtalade hårt.ab
Korkat att lagstifta mot utveckling.ab
Carl Lundström om sin inblandning.idg
Storgräl i Pirat-rättegången.svd
Pirate Bay: Rätten tillrättavisar målsägarna.ny.tekn
Seeding and deleting.svd
Pirate Bay-rättegången fortsätter efter bråket.hd
Åklagarens teknikkunnande sågas.syd
Det är lugnt fram till år 2022.framtid.ab

Från mig:
När är det dags att avslöja hemligheten?
RTS kräver att all rättighets..
Saker som Saknar Svar
Bilmonopolets vara eller icke vara
Blask blogg om bloggeriet
Out Off Line

Aktuella bloggar:
Lösa hierarkier på nätet...
Fildelningsteknologi är inte olagligt
FRA-domstolen får underkänt i remissinstanserna
Blanda inte ihop korten!
dag5:i piraternas värld har ingen ansvar för.
det är klurigt det här med upphovsrätt

Bloggar jag följer:
Ett hjärta rött, Alliansuppropet, Oscar.s, Arvid.F, Den Osynliga Patienten, Jan Rume´s Blogg, Svensson, BloggenBent Allians fritt.S Mer intressant Loke Jens.O Badlands Hyena
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

5 kommentarer:

m00ns Hellre upplyst än nedsläckt sa...

Twingly folket bröt väl ihop när dom fick se chefen i inlägget
http://m00nster.blogspot.com/2009/02/blask-blogg-om-bloggeriet.html

Anonym sa...

En svindlande tanke.....
Om 70år så kommer det vara fritt att dela The Cramps helt legitimt

m00ns sa...

Tänk om de använt pengarna APB fyllt fickorna med till att anställa nån klok som hjälpt dom att hitta på ett sätt att tjäna pengar i den digitala världen.

m00ns Hellre upplyst än nedsläckt sa...

bytt presentations fotot btw

Kraxpelax sa...

Skiljelinjen är mycket klar. Folket är progressivt, Makten reaktionär. Vi står inför en kulturrevolution. Den blir ingen tebjudning. Den gamla kulturöverklassen mister sin skyddade verkstad och klarar inte konkurrensen och försvarar sig allt vad den kan, inte med produktion och kreativitet, utan med förtryck, spioneri och juridiskt övervåld. Bojkotta detta pack med Jan Guillou på toppen av Björn Ulvaeus & Alexander Bard, det är rätt att göra uppror, bombardera högkvarteret! Piratpartiet är den givna rösten i nästa val för alla progressiva människor. Skillnaden mellan de gängse blocken och ändå så liten, och de står BÅDA för en framstegsfientlig politik i ungefär samma grad.

Kolla sen mina egna bloggar Kraxpelax & Nattljuset & Ping Desktop / Laptop Wallpapers, ingen j:la upphovsmannarätt här inte! Min poesi och mina vallpapper tillhör FOLKET.

- Peter Ingestad, Solna