måndag 2 februari 2009

Sjukvårdare Tolgfors GIVAKT!

Hemligt-Försvars-staben.

Vi på försvarsstaben. Vill gärna att du presenterar din krigsplan för oss.Du med din storm trupp regeringen har egenhändigt valt att anfalla landet Sverige utan informera oss om hur du förberett dig eller visat oss din krigsplan.För du har inte kollaborerat främmande makt? För då blir det ingen mer opera för soldat Tolgfors

Vi har nog hört dig skrika höger vänster om march Till först 2.000 soldater som skrivits in men inte har någon uppgift. Nu har du också delat ut permis sedlar till ytterligare ca 3.900 soldater som du helt entledigat. Vi vill gärna se hur dina försörjningslinjer ser ut för dom fyra bataljonerna du beodrat att gräva ner sig.Sånt här lämnar frågetecken

Errol Leonard Norstedt - Sveriges kompani


För Tolgfors måste väl ändå tänkt ut hur dessa prima soldater ska få mat? Eller har du tänkt att dom ska beblanda sig med civilister och kamoflera sig i tätbebyggt område och slå dank? Tills nån värre motsättning uppstår och det krig mot Sveriges samhålle du startat övergår till små milis trupper som måste jaga mat på gatorna.

För något måste väl du och din storm trupp regeringen tänkt ut när du i en låg konjuktur tillföra ca 5.900 overksamma soldater och lämnar dom utan försörjning? Vi på försvars staben försatår att göra på det här viset inte är att minska några utgifter bara flytta dom så......Vad är planen Sjukvårdare Tolgfors? vad säger din underättelsetjänst har FRA rapporterat in nåt? Är danskarna återigen ett hot? Ska det behövas ett krig till?Troligen inte men allt kan inte avfärdas.

Väldigt Aktuellt från mig!

Det här samman-Brottet måste bli det sista!

Mer från mig
På Med Folie-Hatten så drar vi allihopa Från Plane...
Spännande Konsult Uppdrag Sökes
Skydda dig från övervaknings samhället

Bloggar jag följer:
Ett hjärta rött, Alliansuppropet, Oscar.s, Arvid.F, Den Osynliga Patienten, Jan Rume´s Blogg, Svensson, BloggenBent Allians fritt.S Mer intressant
Badlands Hyena
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

8 kommentarer:

Lars Jönsson sa...

Detta är första gången jag ser ett inlägg jag inte alls begriper.
"Vi på försvarsstaben. Vill gärna att du presenterar din krigsplan för oss.Du med din storm trupp regeringen har egenhändigt valt att anfalla landet Sverige utan informera oss om hur du förberett dig eller visat oss din krigsplan.För du har inte kollaborerat främmande makt?"
Ovanstående är inte svenska!

m00ns Hellre upplyst än nedsläckt sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Jens O sa...

Det finns de som gissar, att det kommer att behövas ett nytt krig.

m00ns Hellre upplyst än nedsläckt sa...

Ja hoppas risken för krig är liten än. Men klart vi måste ha tillräckligt med folk. Det jag försökte säga var att försvaret faktiskt har en viktig funktion för att göra män av pojkar. Plus att du lära dig massor som du kommer ha nytta av resten av livet och du får vänner för livet.

m00ns Hellre upplyst än nedsläckt sa...

Väldigt svårt att få något sagt när länkningarna helatiden tas bort. Troligen är mina inlägg så hemliga så ingen får läsa dom för interaktiv säkerhet.

Jens O sa...

Tolgfors vill garanterat, att det enbart är hans egna svar och komentarer som syns.