tisdag 13 januari 2009

Spara tusen-lappar släng ut Frun

Aftonbladet presenterar:
Fem spartips som räddar plånboken fast det 6e spartipset fick Governor Andy mig att inse. För aftonbladets tips att äta matlåda har våran reporter Obekräftade källor provat. Han sägar och jag citerar: Efter ha provat tre olika matlådor varav en smakade metall en frigolit och den sista papp så återgår jag till mat igen.)

Flickan skickade 14 528 sms på 30 dagar.ab.se
LONDON. Greg Hardestys första fråga till sin dotter Reina, 13:
– Är du galen? Då hade han precis fått en telefonräkning för 14 528 sms som flickan skickat på en enda månad. Tackar sin fru,Och han kunde heller inte tro sin tur att frun Manako övertalat honom att skaffa abonnemang till barnen som medgav fria sms.
(Obekräftade källor konstaterar att han inte behövt tacka nån fru om han följt hans spartips.)

Governor Andy - Girig

"Videon är ett krav att se och höra"

Dn Hänger med:
Efterfrågan på hushållsnära tjänster växer.dn.se
Efterfrågan på hushållsnära tjänster väntas öka med 60 procent i år. Detta trots lågkonjunkturen. Det visar en undersökning från Demoskop.
(Obekräftade källor har lärt ut sitt spartips under långtid. Såklart att det blir pengar över till annat då säger han.)

Newsdesk har almegas prezz
Undersökningen visar att hushållen, trots konjunkturläget, prioriterar hushållsnära tjänster i förhållande till övriga utgifter i hemmet såsom resor, nöjen och bilkörning vid besparingar.
(Obekräftade källor säger att: Här tummas inte på något som nöjen här prioriteras det.)
mer:Newsdesk.Ariba Inc
Lyssna på hur British Airways kapat kostnader och ökat effektiviteten med Ariba Spend Management. Stockholm. 13 januari 2009 - Den globala ekonomin fortsätter att försämras och för ansvariga återstår bara två verktyg för att behålla lönsamheten; att hantera kostnader och kassaflöde.
(Obekräftade provade själv kapa kostnaderna resulterade i två månaders fängelse och bussen kom aldrig fram till Kuba. Han kapade även bilen på hälften då inte passagerar stolen behövdes längre. Inget lyckat resultat enl obekräftade källor.)

Huspriserna faller i NV-Skåne.hd.se
Huspriserna faller i NV-Skåne med undantag för Svalöv och Ängelholm. Det visar nya siffror från Mäklarstatistik. Har du märkt av prisförändringarna hos bostäder?
(Obekräftade källor Påpekar att till salu skylten föll ner eftersom han spikat fast den fördåligt. För att hålla huspriset uppe bör man använda skruv istället för dyckert.)

Till sist:
Experternas bästa ekonomitips.svd.se
Risken för att bli arbetslös eller att det blir ett stort prisfall på bostaden ökar nu. Privatekonomerna Ylva Yngveson och Gunilla Nyström ­tipsar om vad man bör tänka på i sämre tider."Spara en buffert för oförutsedda utgifter . Bufferten sparar du på bäst på bankkonto eftersom det är pengar som du inte har råd att ta någon risk med. En lagom målsättning kan vara att bufferten ska vara minst två månadslöner"
(Obekräftade säger att den som kastat ut frun klarar sig med en månadslön.)

Seriöst från mig:
Hellre upplyst än nedsläckt

Bloggar jag följer: Ett hjärta rött, Alliansuppropet, Oscar.s, Arvid.F, Den Osynliga Patienten, Jan Rume´s Blogg, Svensson, BloggenBent Allians fritt.S Mer intressant

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Inga kommentarer: