söndag 25 januari 2009

Sex och samlevnad med olika/obekräftade källor


Det drar ihop sig till vår känslor
och för att ni ska undvika dom värsta fällorna så vill gärna olika källor dela med sig av sin visdom. Så ni slipper dom där pinsamma obehagliga kritiska situationerna som så ofta sker. Nähä ja men för olika källor så händer det ofta i alla fall. Som en gång når olika källor provade singel date. Han berättar att det var det sämsta skit han provat. Och jag citerar: Joo hade ju hört att det där singel däjt skulle va något fin och förtjusande men det var föbannat trisst att sitta på resturang alldeles singel. Sen tittade alla så konstigt på mig när jag satt och kelade.

Men det var inget emot när jag provade blind däjt och inte hitta dit. Hur fean kan man hitta nån när man inte ser? Försökte känna mig fram i bröst höjd. Men det fick jag ge upp efter tre kindtänder och en gren spark. Tänkte jag känner efter håret är dom långhårig så är det en flicka. Och jag kan berätta det var inte alls roligt att vakna upp brevid Borg i regeringen. När han sa han skulle visa plenis salen så var det daxs att hatcha dojjorna och dra.

Yxi KaxI - 250 KG KÄRLEKMen det finns alltid dom som ha det värre...
Är det frågan om svart humor när aftonbladet gratulerar Obama för att svärmor ska flytta in? Sån svär-mor har obekräftade källor också haft. Hon bodde brevid obekräftade källor och hade åtta barn och svor som fean. Så han han tycker inte alls det är något att gratulera möjligen gratinera. Med de var vi framme vid mat delen och olika källor vill gärna dementera artikeln i aftonbladet att man kan äta sig till bättre sex. För det som gjorde att olika källor gjorde slut med sin förra flickvän var att dom ringde från postverket och ville byta ut tjejen hans person nummer mot ett post nummer. Till sist vill bröderna olika och obekräftade källor varna för bigamisten Celibat som tycks leva ihop med snart alla tjejer.
Sign off: Bröderna Obekräftade och Olika Källor.
Tack för att ni betalar…

Tips:

Kapitel1
Förlag nosar upp nya författare på nätet.svd
Aktuellt från mig.
Out Off Line: Rapport innifrån Casino OMX
Jag är inte sjuk jag är svensk!
Äntligen rätt ska va rätt era Fuskare!

Flög ett Ufo Obama förbi: Knuff
Bloggar jag följer:
Ett hjärta rött, Alliansuppropet, Oscar.s, Arvid.F, Den Osynliga Patienten, Jan Rume´s Blogg, Svensson, BloggenBent Allians fritt.S Mer intressant Loke
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

1 kommentar:

Välkommen till framtiden sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.