torsdag 29 januari 2009

Osäkra Debit och Obekräftade Kredit


Dags för månads räkningen
där månaden summeras och månadens bästa och sämsta presenteras. Därför kommer nu Osäkra källor och dennes bror Obekräftade källor samla ihop kvittona, fakturorna och presentcheckarna och dela ut den eventuella vinsten. Tyvärr verkar lågkonjukturen även nåt Källor-corporated och därför visar siffrorna rött. Men bland allt det mörka så finns nog nån bonus. Till exempel Badlands Hyena som underfyndigt överförfriskar geni knölen. Så Obekräftade källor delar ut månadens stjärna och enl honom är det bara för hyenan att peka på valfri stjärna på himlen så är den numera din.

Osäkra källor vill till att börja med dela u månadens tum vantar. Ett eminent utformat pris som kanske inte helt stoppar personen från att skriva men tar ner hastigheten tillräckligt för att hjärnan ska hinna med. Även om Osäkra källor har en hel källa att ösa ur med lämpliga kandidater till denna utmärkelse så får denna månads vinnare bli Curt Nordstedt. Curt har på ett förtjänstfullt sätt visat sig värdig dessa fint handknypplade tum vantar för som medlem i kungliga vetenskaps akademin bör fingrarna hålla jämna steg med hjärnan.


Euskefeurat - Åh Lönsamhet


Obekräftade källor hävdar att lönsamhet är när lönen är het och tilsammans med honom. och i sann fylla fickorna ekonomin så stoppar han ett par ordentliga sedel buntar i fickorna. Då det nu konstaterats att man måste stå med i taxeringskalendern för att få hur mycket socialbidrag som helst. Så har obekräftade källor skrivit dit sitt namn längst bak. För i den nya fylla fickorna ekonomin ska pöbeln sättas dit medans spelgalningarna på casino OMX får mer än dom behöver.

Obekräftade källor bekräftar också att Källor-corporated inte får delta i socialtjänst debatten då vi återigen är utsatta för en massiv länknings blockeing av våran antagonist. Som så många gånger förut. Inte så osäkra källor har sett BRÅ titta förbi och läst i Hellre upplyst än nedsläckt. Vi är givetvis stolta över så fin besök men vill ändå tilllägga att vi glömt några saker. Som att värnplikten dragits ner till ett minimum och den fostrande och sociala funktion miltären ändå fyllde förut nog kommer visa sig i statistiken. Sen ska nog alla fritidsgårdars nedläggningar på 80 talet läggas på som en faktor.

För att de inte ska bli allt för långt så avslutar vi här ifrån och önskar ett gott återseende snart.
Från mig:
Nordstedt ta en kopp kaffe istället!
Socialtjänsten Lika dålig som alla andra!
har ni råd att spara på dom fattiga?
Hellre upplyst än nedsläckt
Remiss. Yttrande.
Läs värt:
Samma behandling för kor och barn
Stockholmvänstern.se
BRÅ
Flum är flum om än i forskningsrapporter.svd.se
Samling för Sjuka och Utblottade - NÄR, VAR och HUR?
Ny kladdad:
Lotta Grönings blogg

Bloggar jag följer:
Ett hjärta rött, Alliansuppropet, Oscar.s, Arvid.F, Den Osynliga Patienten, Jan Rume´s Blogg, Svensson, BloggenBent Allians fritt.S Mer intressant
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , ,
PS. Imorgon börjar första dagen av resten av ditt liv.....imorgon.

Inga kommentarer: