lördag 20 december 2008

När ska vi få en Verklig fri marknad?


Det där med fria marknaden är bara båg.

Jag Berra-bärs och Bogdan-batong hade allt klart. Hade till och med fått etablerings stöd från arbetsförmedlingen sen var det minsann stopp. Men det är väl så den fria marknaden innebär att att vi får köpa det som blir värdelöst bara. Som Telia aktien tex vill man få tillbaks pengarna på den får man börja gräva upp koppar kablarna och sälja. Ja ja..

Vårat nya företag fick vi inte registrera och dom gav oss näringsförbud direkt. Vi som hade allt klart. Ideen var så bra så företaget skulle få namnet Skratteverket. Men patentverket tyckte inte att Sverige var redo för våran affärs idé.

Som vi fick det förklarat för oss så har bara vissa företag rätt att knycka utan att leverera något. Även fast vi lovade att vi faktiskt tänkte leverera i motsats till det företaget som nu har monopol så fick vi nej.

Movits - Äppelknyckarjazz

Movits ger bort låt och video gratis här
movits.se

Så tyvärr allihopa så kommer inte allt bra vi hade tänkt ut att hända och skatteverket kommer få ha sitt mnopol på att knycka pengar utan att lerverera nåt. Så med det är kan vi bara beklaga att ni aldrig kommer få uppleva hur det skulle vara med vårt Skratteverket. Där pengarna som kom in skulle gå till sjukhus och skola istället för General direktörer som slår dank. Namnet Skratteverket tog vi för vi tänkte att när pengarna hamnar där dom ska så skulle alla bli så glada tyvärr så blir det inte så nu. Kanske finns det en öppning för oss 2010 den som lever får se.

Mvh
m00ns
Kolla också min andra Blogg.

Mer i ämnet:
Skatt/knuff.se
Skatteverket/knuff.se
Skatt/er/e/*/bloggar.se
Marknaden/bloggar.se
Skatt/twingly.com
Marknaden/Twingly.com

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Bloggar jag följer:
Ett hjärta rött, Alliansuppropet, Oscar.s, Arvid.F, Den Osynliga Patienten, Jan Rume´s Blogg, Svensson, BloggenBent Allians fritt.S Mer intressant Loke

Inga kommentarer: